Warning: Declaration of C_clanky::C_savecontent($X, $id) should be compatible with _C_clanky::C_savecontent($X, $id, $locale = 'sk') in /www/jackozaluzie.sk/www/mod/c.clanky.php on line 0
Jacko Žalúzie | ROLOVACIE DVERE

JACKOŽALÚZIE

Szúnyoghálók

A leghatásosabb védelem a kellemetlen rovarok ellen az otthonában. A szúnyogháló kerete alumíniumból készül. A rovarok bejutását a háló akadályozza meg – időjárási viszonyoknak ellenálló gumírozott üvegszál. Annak ellenére, hogy a szúnyoghálók esetén főleg a védelmi feladat az elsődleges, nem hanyagolható el az alumínium profil kivitele sem. Kínálatunkban 6 féle fix hálót, melyből egy rolós, és 3 féle szúnyogháló ajtót kínálunk. Köszönhetően a különböző ablak és ajtó háló típusok széles skálájának és különféle színeinek, megtalálhatja az Ön ablakának megfelelő hálót.

Rolós szúnyogáló ajtóra

A rolós szúnyogháló elengedhetetlen része a gyártott szúnyoghálók választákának. A rolós szúnyogháló alapja a dobra feltekert háló, és a vezető sínek.

Rolós szúnyogháló ajtókra és ablakokra

A rolós szúnyogháló elengedhetetlen része a gyártott szúnyoghálók választákának. Főként lakások erkélyajtóinál használják, ahol a kis tér miatt nincs lehetőség nyitható szúnyogháló felszerelésére. A rolós szúnyoghálók minőségi, UV stabil PVC anyagból készülnek. A háló az időjárási viszonyoknak, és UV sugárzásnak ellenálló, gumírozott üvegszálból készül.

 A rolós szúnyogháló alapja a dobra feltekert háló, és a vezető sínek.  A háló feltekerését a dobba a szerkezet rugója biztosítja.

Az ügyfél kérésére a rolós szúnyogháló szerkezetébe automatikus fék szerelhető, ami a feltekerés lassítására szolgál.


A termékek kivitele: - bemérés /szerelés/ karbantartás

Példák

Letöltések