Warning: Declaration of C_clanky::C_savecontent($X, $id) should be compatible with _C_clanky::C_savecontent($X, $id, $locale = 'sk') in /www/jackozaluzie.sk/www/mod/c.clanky.php on line 0
Jacko Žalúzie | DVEROVÉ SIETE

JACKOŽALÚZIE

Szúnyoghálók

A leghatásosabb védelem a kellemetlen rovarok ellen az otthonában. A szúnyogháló kerete alumíniumból készül. A rovarok bejutását a háló akadályozza meg – időjárási viszonyoknak ellenálló gumírozott üvegszál. Annak ellenére, hogy a szúnyoghálók esetén főleg a védelmi feladat az elsődleges, nem hanyagolható el az alumínium profil kivitele sem. Kínálatunkban 6 féle fix hálót, melyből egy rolós, és 3 féle szúnyogháló ajtót kínálunk. Köszönhetően a különböző ablak és ajtó háló típusok széles skálájának és különféle színeinek, megtalálhatja az Ön ablakának megfelelő hálót.

Az ajtóhálók kerete

Az ajtóhálók kerete minőségi kidolgozású és festésű sajtolt alumínium szelvényből készülnek. Elegáns kivitelű és egyedi kialakítású merevítő elem foganytúként, vagy mint ütkozőléc szolgál, az ajtó használata során.

Szúnyogháló ajtó

A szúnyogháló ajtó kerete minőségi kidolgozású és festésű belső éllel ellátott sajtolt alumínium szelvényből készülnek. Ezeket a 6 leggyakrabban előforduló nyílászáró árnyalatban kínáljuk. Szerelésük egyszerű, aszúnyogháló keretére erősített pánttal, egyszerű- vagy önzáró kivitelben. Az elegáns kivitelű és egyedi kialakítású merevítő elem szükségtelenné teszi a foganytú utólagos felszerelését.


A termékek kivitele: - bemérés /szerelés/ karbantartás

Példák

Letöltések