JACKOŽALÚZIE

Vízszintes reluxák


VIAC O PRODUKTE

Függőleges szalagfüggönyök


VIAC O PRODUKTE

Textil roletták


VIAC O PRODUKTE

Külső redőnyök és rolók


VIAC O PRODUKTE

Szúnyoghálók


VIAC O PRODUKTE

A CÉGRŐL

Az árnyékolástechnika gyártás a Blažej Jacko cégnél 22 éves tradíción alapszik, ebből kifolyólag a szlovákiai piacon 1991 óta van jelen. A cég székhelye az ukrán határ menti kisváros, Szobránc. Telephelyünkön újonnan épített épületben található az üzemvitel és az egész gyártás, összesen 1600 m2-en. A telephely része a raktár és az árnyékolástechnikához szükséges műanyag gyártás, összesen 1400m2-en. Rendszeres áruszállítást biztosítunk a cégeknek Szlovákia egész területén. A 2011-es évtől ügyfeleinknek már a szomszédos Cseh Köztársaságban is kínáljuk termékeinket, Ostraván nyitotottunk fiókirodát.

A széles választékú, és legjobb minőségű bel- és kültéri árnyékolástechnika megóvja az Ön magánéletét, védi házát, lakását, irodáját a nedvesség, a hideg, a napsugárzás, és a kíváncsi tekintetek elől.

Az árnyékolástechnika gyártás során szerzett sokéves tapasztalat a gyártási folyamatot oly mértékben automatizálta, mely biztosítja a gyors, hatékony és főleg minőségi termékek előállítását a teljesen automatizált gépeken, valamint a logisztikai irányító rendszer segítségével a megrendelés felvételétől kezdve egészen az áru kiszállításáig.

Termék kínálatunkat folyamatosan új termékekkel bővítjük és egészítjük ki, hogy ügyfeleink kívánságait teljesíteni tudjuk.

Die JACKOSYSTEM-Abschirmtechnik und die Blazej-Jacko-Gesellschaft ist seit dem Jahre 2007 der Besitzer des Zertifikates der Produktionsqualitätskontrolle- und nach EN ISO 9001:2008.

LEGYEN ÖN IS ÜZLETI PARTNERÜNK!

 

A Blažej Jacko cég együttműködési lehetőséget kínál ablakgyártóknak, szerelő- és építőipari cégeknek. Használja ki a társaságunk által kínált előnyöket – alacsony árak, mennyiségi kedvezmények, termékminta, on-line megrendelés, rendszeres kiszállítás a régiójukba, garanciális és garancián kívüli szerviz és sok további előny.Töltse ki a rövid kapcsolati űrlapot, esetlegesen forduljon kereskedelmi részlegünkhoz, szívesen segítünk a regisztrációval.

JACKOSYSTEM®

Egy jelzés, mellyel a Blažej Jacko- árnyékolástechnika gyártó cég összes termékét megjelöljük. Megkülönbözteti a JACKOSYSTEM® árnyékolástechnikát a konkurent céget termékeitől, valamint ügyfeleinknek garantálja, hogy kiváló minőségű terméket vásároltak.

TÖBB >

LETÖLTHETŐ


TÖBB >

KARRIER

Jelenleg minden pozíció be van töltve.