JACKOŽALÚZIE

A CÉGRŐL

Az árnyékolástechnika gyártás a Blažej Jacko cégnél 22 éves tradíción alapszik, ebből kifolyólag a szlovákiai piacon 1991 óta van jelen. A cég székhelye az ukrán határ menti kisváros, Szobránc. Telephelyünkön újonnan épített épületben található az üzemvitel és az egész gyártás, összesen 1600 m2-en. A telephely része a raktár és az árnyékolástechnikához szükséges műanyag gyártás, összesen 1400m2-en. Rendszeres áruszállítást biztosítunk a cégeknek Szlovákia egész területén. A 2011-es évtől ügyfeleinknek már a szomszédos Cseh Köztársaságban is kínáljuk termékeinket, Ostraván nyitotottunk fiókirodát.

A széles választékú, és legjobb minőségű bel- és kültéri árnyékolástechnika megóvja az Ön magánéletét, védi házát, lakását, irodáját a nedvesség, a hideg, a napsugárzás, és a kíváncsi tekintetek elől.

Az árnyékolástechnika gyártás során szerzett sokéves tapasztalat a gyártási folyamatot oly mértékben automatizálta, mely biztosítja a gyors, hatékony és főleg minőségi termékek előállítását a teljesen automatizált gépeken, valamint a logisztikai irányító rendszer segítségével a megrendelés felvételétől kezdve egészen az áru kiszállításáig.

Termék kínálatunkat folyamatosan új termékekkel bővítjük és egészítjük ki, hogy ügyfeleink kívánságait teljesíteni tudjuk.