Warning: Declaration of C_clanky::C_savecontent($X, $id) should be compatible with _C_clanky::C_savecontent($X, $id, $locale = 'sk') in /www/jackozaluzie.sk/www/mod/c.clanky.php on line 0
Jacko Žalúzie | OKENNÉ SIETE

JACKOŽALÚZIE

Szúnyoghálók

A leghatásosabb védelem a kellemetlen rovarok ellen az otthonában. A szúnyogháló kerete alumíniumból készül. A rovarok bejutását a háló akadályozza meg – időjárási viszonyoknak ellenálló gumírozott üvegszál. Annak ellenére, hogy a szúnyoghálók esetén főleg a védelmi feladat az elsődleges, nem hanyagolható el az alumínium profil kivitele sem. Kínálatunkban 6 féle fix hálót, melyből egy rolós, és 3 féle szúnyogháló ajtót kínálunk. Köszönhetően a különböző ablak és ajtó háló típusok széles skálájának és különféle színeinek, megtalálhatja az Ön ablakának megfelelő hálót.

​Ablakhálók Az ablakhálók

Ablakhálók Az ablakhálók a legkeresettebb típusú szúnyoghálók kínálatunkban. Minden típusú műanyag és euro ablakra felszerelhetőek.

Szúnyogháló ablakra

A leghatásosabb védelem a kellemetlen rovarok ellen az otthonában. A szúnyogháló kerete alumíniumból készül. A rovarok bejutását a háló akadályozza meg – időjárási viszonyoknak ellenálló gumírozott üvegszál. Az ablakhálók a legkeresettebb típusú szúnyoghálók kínálatunkban. Minden típusú műanyag és euro ablakra felszerelhetőek. Előnyük, hogy a szerelés során nem szükséges az ablakszerkezetre történő közvetlen ráhatás, vagy annak átfúrása. A szúnyogháló kapcsokkal rögzíthető az ablak szigeteléséhez. Minthogy minden ablaktípus más vastagságú ablakkerettel gyártott, kínálatunkban 6 kapocs típus található, 0, 12, 17, 20, 25, 30, számokkal jelölve, melyek színben igazodnak a profilok árnyalataihoz.  Köszönhetően az általunk kínált széles színskálának, szúnyoghálóinkat minden ablakkal összhangba hozhatja.


A termékek kivitele: - bemérés /szerelés/ karbantartás

Letöltések